AcasăAngliaRomâni în Brexit. Restaurant tradiţional, deschis de un cuplu de bucureşteni într-un...

Români în Brexit. Restaurant tradiţional, deschis de un cuplu de bucureşteni într-un orăşel din Anglia. „Are succes“

Un restaurant care serveşte preparate din bucătăria tradiţională românească a fost deschis de către doi tineri români în oraşul Gravesend, din comitatul Kent, din Anglia.

-

Restaurantul „Ambient“ a fost deschis la jumătatea lunii decembrie în zona centrală a oraşului Gravesend din Kent, Marea Britanie.

Vasile Conduraru şi soţia sa Corina, originari din Bucureşti, s-au mutat în Anglia în anul 2017. Cei doi au decis să înfrunte Brexit-ul şi au rămas în Marea Britanie ca să se apuce de afaceri. Au închiriat spaţiul, după care au trecut la renovarea acestuia, care a durat aproximativ un an.
„Sunt foarte fericit că am reuşit să deschidem după ce am aşteptat un an. Suntem o echipă nouă şi folosim acest timp pentru a ne cunoaşte. Nu aş fi putut deschide restaurantul fără soţia mea, ea conduce bucătăria“, a spus Vasile Conduraru, pentru publicaţia „Kent Online“.
Acesta a mai menţionat că restaurantul are succes printre localnici şi că este mulţumit de investiţia făcută.

90% din mâncare este românească

90% din mâncare oferită de cei doi tineri antreprenori are specific românesc, cum ar fi: sarmale, papanaşi sau mici, platou rece ţărănesc. Restaurantul oferă şi preparate din bucătăria non-est-europeană: paste, fructe de mare şi peşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura