AcasăLondra„Sfarsitul jocului”. Johnson nu mai are sanse sa ramana premier, anunta marile...

„Sfarsitul jocului”. Johnson nu mai are sanse sa ramana premier, anunta marile ziare din UK: „Pentru binele tarii, trebuie sa plece”

-

Ziarele centrale din Regatul Unit prezinta miercuri o perspectiva sumbra pentru premierul Boris Johnson, confruntat cu cea mai mare criza de autoritate dupa demisiile a doi ministri, transmite Reuters, citata de Agerpres.

UPDATE Inca doi ministri au demisionat miercuri din guvernul Regatului Unit, informeaza AFP. Ministrul familiei, Will Quince, si-a motivat demisia apreciind ca „nu are de ales” dupa ce a repetat „de buna credinta” in presa informatii care ulterior „s-au dovedit inexacte”, furnizate de cancelaria premierului Boris Johnson. La randul ei, Laura Trott a renuntat la functia de asistenta a ministrului transporturilor, apreciind ca s-a „pierdut” increderea.

„Sfarsitul jocului”, scrie The Times pe prima pagina, in urma demisiei lui Rishi Sunak de la conducerea finantelor si a lui Sajid Javid de la ministerul sanatatii. Cotidianul apreciaza ca este „o greseala” din partea premierului sa se agate de putere, deoarece „a pierdut increderea partidului sau si a tarii”.

„Sfarsitul jocului”. Johnson nu mai are sanse sa ramana premier, anunta marile ziare din UK: „Pentru binele tarii, trebuie sa plece”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

engine::ShowContactForm()

Descoperă mai multe la Marea Britanie ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura