SONDAJ: Este NEBUNIE în Marea Britanie

În Marea Britanie este o nebunie totală, iar diferența dintre adepții Brexit și cei care doresc rămânerea în Uniunea Europeană este extrem de volatilă.

Potrivit unui sondaj online al agenției de cercetare de piață Opinium pentru ziarul Observer, 44% din cei intervievați doresc să rămână în UE, în timp ce 40% vor să iasă, a postat pe Twitter editorul politic de la Observer.

De remarcat, faptul că scorul de situează în marja de eroare de +/- 3% a oricărui sondaj. Dacă privim din perspectiva aceasta, observăm că lucrurile nu sunt deloc jucate în Marea Britanie.

Un sondaj Opinium/Observer luna trecuta arăta că 42% vor să rămână și 41% să iasă din UE.

remain-camp-gains-ground-in-brexit-opinion-poll

Sondajele telefonice au tendința de a arăta un avantaj mai mare al campaniei pentru „a rămâne”, în timp ce sondajele online sugerează rezultate ale referendumului de la 23 iunie asupra apartenenței la UE foarte strânse. Sondajul Opinium a fost realizat pe un eșantion de 2.008 adulți în perioada 17-19 mai.

„Schimbarea vine în principal din partea alegătorilor conservatori, de la un sprijin restrâns exprimat pentru Brexit (ieșirea Marii Britanii din UE n.r.) la sfârșitul lunii aprilie la o susținere mai mare pentru a rămâne”, a notat Adam Drummond de la Opinium Research

http://www.stiripesurse.ro/sondaj-este-nebunie-in-marea-britanie_1134989.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.