Ultima modalitate ingenioasă de identificare a imigranţilor ilegali din Marea Britanie

Un avion de spionaj a descoperit sute de imigranţi stabiliţi ilegal în garaje şi alte locuinţe improvizate din Marea Britanie, prin intermediul unor camere de termoviziune, informează Daily Mail.

Camerele transformă radiaţiile detectate în infraroşu, în special temperatura corpului uman, imaginile termice fiind astfel utilizate pentru scanarea clădirilor şi identificarea persoanelor stabilite ilegal în locuinţele care nu îndeplinesc normele corespunzătoare de igienă.

Primăria oraşului Slough, situat în sud-estul Angliei, a cheltuit suma de 24.000 de lire sterline pentru mai multe zboruri efectuate de avionul-spion, având drept scop realizarea unei hărţi de tip 3D, cu fiecare clădire din Berkshire, hartă ce va fi folosită în procesul de identificare a imigranţilor.

  Autorităţile locale estimează că numărul persoanelor care locuiesc ilegal în oraşul britanic poate ajunge până la 3000 de persoane, menţionează sursa citată.

Imigranţii descoperiţi că locuiesc în mod ilegal în astfel de clădiri vor fi evacuaţi, iar proprietarii clădirilor vor plăti amenzi serioase. Foarte mulţi chiriaşi plătesc până la 100 de lire sterline pe săptămână pentru a fi cazaţi în condiţii primitive, locuinţele neavând apă sau căldură.

mai mult la :

Ultima modalitate ingenioasă de identificare a imigranţilor ilegali din

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.