Un europarlamentar britanic umilește din nou România: „Trebuie să vedeţi ce sărăcie este. Oamenii abia au ce pune pe masă”


Europarlamentarul britanic Nigel Farage a criticat din nou România. Politicianul a afirmat, într-o intervenţie în direct la postul BBC, că românii sunt atât de săraci încât nu-şi permit să-şi încălzească locuinţele şi abia au ce pune pe masă.

„Abia m-am întors din Bulgaria. Am fost şi în România în trecut. Trebuie să vedeţi ce sărăcie este în aceste ţări ca să credeţi! Oamenii au locuri de muncă , nu îşi permit să îşi încălzească locuinţele şi abia au ce pune pe masă!", a declarat politicianul.

Politicianul a reiterat că nici românii, nici bulgarii nu ar trebui să primească acces liber pe piaţa muncii. Mai mult, politicianul a spus că, din cauza românilor, criminalitatea a crescut îngrijorător în Regatul Unit.

Nigel Farage este cunoscut pentru atitudinea sa extrem de critică la adresa ţării noastre. Europarlamentarul britanic a condamnat aderarea României la Uniunea Europeană şi i-a criticat pe politicienii europeni că ignoră problemele actuale cauzate de recesiune.

Un europarlamentar britanic umilește din nou România: „Trebuie să vedeţi ce sărăcie este. Oamenii abia au ce pune pe masă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.