Un restaurant londonez oferă clienţilor concerte de operă

Restaurant

Amatorii de operă din Londra pot să-şi asculte ariile favorite în timp ce savurează mâncăruri alese însoţite de vinuri de soi. Un nou restaurant le oferă clienţilor muzică de operă în direct, iar tinerilor cântăreţi, şansa de a-şi exersa talentul până vor putea urca pe o scenă adevărată.

Nu este deloc neobişnuit ca viitoare vedete ale scenei de operă să-şi câştige existenţa servind la mese, în aşteptarea celebrităţii. Dar la noul restaurant Bel Canto din Londra, chelnerii îşi reiau din când în când meseria de bază şi fac să răsune, printre mese, arii celebre de Verdi sau Puccini.

Localul şi-a deschis porţile lângă o faimoasă şcoală de teatru şi operă. Profesorii îşi sfătuiesc elevii să nu se simtă umiliţi de cântatul în restaurant, deoarece, în actuala recesiune, angajamentul la operă se poate lăsa cam mult aşteptat. Iar tinerii sunt bucuroşi să încerce emoţiile unui spectacol cu publi, chiar şi cu un uşor acompaniament de cuţite şi furculiţe.,… citeşte toată ştireaUn restaurant londonez oferă clienţilor concerte de operă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.