VIDEO: Ce a păţit un poliţist din Marea Britanie pentru că a “îndrăznit” să scrie o amendă.

Daily Mail publică un filmuleţ şocant, cu un poliţist din Marea Britanie lovit violent de un trecător.

Clipul, realizat de o cameră de supraveghere, arată cum poliţistul se pregăteşte să scrie o amendă pentru o maşină parcată neregulamentar. La un moment dat, trei bărbaţi trec pe lângă poliţist, iar unul dintre ei îi scuipă pe carnet.

Poliţistul începe să se certe cu cei trei, iar unul dintre aceştia îl împunge cu pixul pe omul legii, după care îl loveşte cu piciorul în faţă. În urma loviturii, poliţistul a căzut la pământ şi a trebuit să fie transportat la spital.

Incidentul s-a petrecut în Leicester, la începutul lunii septembrie. „Ceea ce mă şochează cel mai tare este că poliţistul doar îşi făcea datoria. Cei trei nu sunt şoferi, ci pietoni care se iau de un om care îşi face meseria. E inacceptabil, e groaznic”, a declarat Bob Young, patronul florăriei ale cărei camere de supraveghere au filmat incidentul.

Cei trei suspecţi nu au fost încă prinşi, însă poliţia din Leicester spune că aceştia arată ca nişte „est-europeni” şi roagă pe oricine are informaţii să le dea autorităţilor. Cât despre poliţistul rănit, acesta abia a ieşit din spital şi se va întoarce la muncă, scrie Daily Mail.

VIDEO: Ce a păţit un poliţist din Marea Britanie pentru că a “îndrăznit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.