VIDEO. Paradă de Anul Nou la Londra. Mii de artişti din toată lumea au defilat pe străzile capitalei britanice

Mii de artişti, orchestre, echipe de majorete şi acrobaţi din întreaga lume şi-au dat întâlnire la Londra pentru a participa la parada de Anul Nou. Este cel mai mare eveniment de stradă de acest gen din Marea Britanie.

Parada se desfăşoară în centrul capitalei Marii Britanii, pe un traseu de peste trei kilometri. Rând pe rând, artiştii, orchestrele, echipele de majorete şi ceilalţi participanţi defilează prin faţa spectatorilor.

Cu o tradiţie de aproape 30 de ani, evenimentul este unul caritabil: fondurile strânse din vânzarea biletelor sunt donate mai multor organizaţii din toate cele 32 de districte londoneze. La începutul şi la finalul traseului există locuri pe scaune.

_65032470_158852876

Tema paradei de anul acesta a fost transportul şi de aceea, pe străzile metropolei au apărut şarete, biciclete de epocă, trenuleţe, locomotive în miniatură şi chiar celebrul autobuz londonez cu două etaje.

Parada de Anul Nou de la Londra, care a fost organizată pentru prima dată în 1987, atrage anual aproximativ un milion de spectatori.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Parada+de+Anul+Nou+la+Londra+Mii+de+artisti+din+toata+lumea+au+d

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.