Zborurile Bucuresti-Londra, din nou pe Terminalul 5 de la Heathrow

Zborurile British Airways din şi către Bucureşti vor fi transferate de pe Terminalul 3 pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow, începând cu data de 27 octombrie 2013, după o pauză de doi ani, se arată într-un comunicat British Airways

Astfel, pasagerii din România vor avea ocazia de a experimenta facilităţile deosebite ale Terminalului 5 şi de a se bucura de conexiuni mai rapide pentru zborurile lung curier ale British Airways.

Desemnat în 2012 drept ‘Cel mai bun terminal din lume’ în cadrul World Airport Awards, Terminalul 5 deserveşte zilnic între 480 şi 520 de zboruri şi între 60.000 şi 75.000 de pasageri. Lansat în martie 2008, terminalul a fost creat pornind de la premisa de simplificare a călătoriei cu avionul într-unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume – Heathrow, Londra. Are o capacitate de peste 30 milioane de clienţi pe an.

British Airways este o companie aeriană globală cu o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări. Anual, compania transportă aproximativ 36 milioane de pasageri.

www.money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.