Percheziţii în ţară şi la Londra, la o mare reţea de proxeneţi, care a exploatat sexual 25 de tinere


Percheziţii de amploare la traficanţii de persoane. Peste 20 descinderi au loc simultan în Gorj, Dolj, Olt dar şi la Londra. Mai mulţi români sunt acuzaţi că au vândut tinere, printre care şi minore, pentru prostituţie. Astfel au obţinut peste 1 milion de euro.

Marţi dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în cooperare cu autorităţile britanice, au efectuat simultan 23 de percheziţii, dintre care 19 în judeţele Gorj, Dolj şi Olt şi 4 în Londra. La acţiunea din Londra participă şi doi poliţişti români şi un procuror.

În urma investigaţiilor desfăşurate în cadrul echipei comune de anchetă româno – britanică JIT (Joint Investigation Team), a fost destructurată o grupare infracţională transfrontalieră, specializată în trafic de persoane şi trafic de minori.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova – S.C.C.O. Gorj şi procurori D.I.IC.O.T – Biroul Teritorial Gorj au desfăşurat o acţiune, ce a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de persoane şi trafic internaţional de minori. 
La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul I.PJ. Gorj. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul D.I.P.I..

… mai mult la :

http://m.rtv.net/article/69196

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here