1 DECEMBRIE. Scrisoare de la Londra pentru Bucureşti: „Am demonstrat încă o dată că românii sunt uniţi şi sunt mândri de asta”

La 21 de ani, a stat, în turul al doilea al alegerilor, 14 ore în frig pentru a vota pentru o România mai bună, chiar dacă se afla la Londra. Florin Creangă şi zecile de mii de români care au votat în Marea Britanie au demonstrat cât de departe pot merge românii pentru a-şi apăra drepturile. Acum, Florin Creangă sărbătoreşte 1 Decembrie departe de ţară, în sălile de curs de la City University London.

295153-464288456937022-651962905-n

Diaspora nu a uitat de România, iar acest lucru a fost arătat încă o dată cu ocazia alegerilor prezidenţiale din acest an. Doar în Marea Britanie, aproape 10.000 de oameni au aşteptat ore în şir în frig la cozile „ruşinii” la primul tur de scrutin şi alţi 25.850 în al doilea tur. Printre ei s-a aflat şi tânărul Florin Creangă, student la inginerie electrică şi electronică la City University din Londra.

El spune că în acest an am avut oportunitatea de a schimba ceva şi speră ca, în urma alegerilor, România să prospere. „În urma alegerilor sper ca economia României să înregistreze o creştere şi cred că am putea să realizăm asta prin a începe să fim producători, să redeschidem fabricile închise în ultimii 25 de ani, să atragem investitori străini dornici să investească bani în România”, a declarat Creangă pentru gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.