Ambasadorul britanic s-a întâlnit cu Bogdan Stanoevici pentru a discuta despre votul de la Londra

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, anunţă că s-a întâlnit, luni, cu ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, pentru a discuta în legătură cu „preocupările” legate de românii care au încercat să voteze la Londra.


„M-am întâlnit astăzi cu Bogdan Stanoevici, ministrul pentru românii din străinătate, pentru a discuta despre preocupările legate de românii care au încercat să voteze, ieri, la Londra”, a scris, pe Twitter, ambasadorul britanic la Bucureşti, Paul Brummell, relatează Mediafax.

Întrevederea a avut loc la solicitarea diplomatului britanic şi a avut ca subiect evenimentele de duminică de la secţiile de vot din Marea Britanie.

Peste 1.000 români care nu au putut vota la cele trei secţii de vot de la Londra au protestat, duminică seara, după închiderea urnelor, în faţa ambasadei şi a sediului ICR, sub supravegherea forţelor de poliţie.

Totodată, protestatarii au cerut demisia ministrului de Externe, Titus Corlăţean. La faţa locului, au sosit maşini de poliţie şi 10 – 12 agenţi. Un alt român a precizat că în zonă au venit şi elicoptere ale poliţiei pentru a supraveghea situaţia.

http://www.b1.ro/stiri/externe/ambasadorul-britanic-s-a-intalnit-cu-bogdan-stanoevici-pentru-a-discuta-despre-votul-de-la-londra-95073.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.