Ambasadorul Marii Britanii: Sprijinul dat DNA şi ANI va continua. Să vedem noi rezultate în justiţie

0
1746

646x404

Noul ambasador al M. Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a afirmat că este mândru de sprijinul dat activităţii DNA şi ANI de guvernul britanic, care va continua să le asiste, iar prin colaborarea cu instituţii de profil îşi propune să vadă noi rezultate în reforma justiţiei şi lupta anticorupţie.

„Sunt mândru că guvernul britanic a sprijinit aderarea României în UE şi contiuăm să sprijinim procese cum ar fi lupta împotriva corupţiei. Sunt mândru că am sprijinit lupta DNA şi ANI, organizaţii care fac ceva foarte important în România, şi acest sprijin va continua”, a afirmat, marţi, ambasadorul britanic, într-o conferinţă de prezentare a priorităţilor mandatului său în România.

El a arătat că guvernul britanic are totodată un program ambiţios de sprijin pentru activităţile comerciale din România, inclusiv prin colaborarea cu Camera de Comerţ Româno-Britanică şi cu alţi parteneri locali.

„Ne propunem să vedem rezultate noi legate de reforma în justiţie şi lupta anticorupţie”, a spus Paul Brummell.

http://www.mediafax.ro/politic/ambasadorul-marii-britanii-sprijinul-dat-dna-si-ani-va-continua-sa-vedem-noi-rezultate-in-justitie-13234030

paul-brummell-t.basescu-scrisori-acreditare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.