Brummell: Românii sunt bineveniți în Marea Britanie

0
1784

imageResize

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat, marți, că românii sunt bineveniți în țara sa, sunt liberi să muncească și să studieze.

Guvernul britanic sprijină crearea pieței unice în Europa și piața unică înseamnă și în ceea ce privește forța de muncă. Românii sunt liberi să studieze și să muncească în Marea Britanie și sunt bineveniți”, a spus Brummel, într-o conferință de presă.

Întrebat de jurnaliști în legătură cu imaginea pe care o parte a mass-media din țara sa și unii politicieni o promovează cu privire la România, diplomatul britanic a admis că presa britanică, „o presă independentă, nu a fost întotdeauna foarte bună și uneori articole din presă au confundat de exemplu români și romi, au confundat aspecte diferite”.

În opinia lui Paul Brummell, cel mai bun ambasador pentru România trebuie să fie românii care lucrează în Marea Britanie.

„De exemplu, când am fost la Londra, înainte de a ajunge aici, m-am întâlnit cu o organizație de studenți români în Marea Britanie și acești studenți sunt toți la universități foarte bune, studenți foarte deștepți, cu planuri concrete de viață, deci sunt ambasadori foarte buni pentru țara voastră”, a spus Brummell.

Brummell: Românii sunt bineveniți în Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.