Andreas Klinger: „Fondatorii şi start-up-urile româneşti din Marea Britanie pun România în lumina reflectoarelor”


România reprezintă o scena impresionantă a start-up-urilor. În special fondatorii şi start-up-urile româneşti din Marea Britanie contribuie semnificativ la punerea României în lumina reflectoarelor. Nu ştiu dacă este recunoscut şi în România, însă start-up-uri ca UberVU şi Brainient ajută mult la crearea profilului internaţional al tării.

Ce sfaturi le dai celor care vor să devină antreprenori?
Majoritatea antreprenorilor sunt inteligenţi, muncitori, şi executori rapizi. Cei mai mulţi au o groază de idei foarte bune pentru cum ar trebui să evolueze start-up lor. Recomandarea mea este: Dacă eşti bun în ceea ce faci – nu îţi face griji.
Se pare că toată lumea vrea să construiască o casă, o casă ca acelea pe care le vezi în America, mare, fancy, pentru zeci de oameni. Sunt atât de concentraţi să construiască această casă că uită să se asigure că fundaţia este suficient de solidă.
Fundaţia unui startup o reprezintă iteraţiile produsului bazate pe feedback-ul consumatorului până când produsul este cel cerut şi necesar pe piaţă.

Citiţi mai mult: Andreas Klinger: "Fondatorii şi start-up-urile româneşti din Marea Britanie pun România în lumina reflectoarelor" – IT > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Andreas-Klinger-fondatorii-start-up-romanesti-Marea-Britanie-Romnia-reflectoare-1008626.html#ixzz2Ay2vpSTj
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.