Dacia a primit 1000 de pre-comenzi pentru Duster in Marea Britanie


Dacia
a anuntat ca Duster a înregistrat deja 1000 de pre-comenzi în Marea Britanie. Performanta este cu atât mai importanta cu cât primele exemplare vor ajunge în Regat abia în luna ianuarie a anului viitor.
Pe o piata auto din ce în ce mai fragila, Dacia mai bifeaza un succes. De aceasta data în Marea Britanie, acolo unde constructorul român se bucura de un interes deosebit pentru vârful sau de gama, Duster.
Potrivit unui comunicat de presa, emis de divizia britanica Dacia, Duster a totalizat deja 1000 de pre-comenzi, cu trei luni înainte de livrarea primelor exemplare în showroom-urile din Regatul Unit. Dacia a tinut sa precizeze ca performanta este cu atât mai mare cu cât nici unul din viitorii 1000 de clienti nu a condus varianta cu volan pe dreapta a SUV-ului românesc.
Lista pre-comenzilor a fost deschisa în data de 28 iulie, însa masinile nu vor ajunge în garajele clientilor mai devreme de luna ianuarie a anului viitor. Pâna în prezent, dealerii care au reusit sa încheie cele mai multe pre-contracte sunt localizati în Scotia si Tara Galilor.
Phil York, directorul de marketing Dacia Marea Britanie, a declarat: ”Am stiut întotdeauna ca Dacia are potentialul de a patrunde cu succes pe o piata britanica stagnanta. Vârful nostru de gama Duster se bucura de un start de succes, chiar si înainte ca primele unitati cu volan pe dreapta sa fie livrate în Regatul Unit.”
Dacia a dezvaluit ca Duster se bucura de un succes deosebit si pe piata din India, acolo unde Renault, marca sub care se vinde SUV-ul românesc, a înregistrat deja 20.000 de comenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.