Are două MASTERATE, dar lucrează ca femeie de serviciu în Marea Britanie. „Am fugit de CHINUL din România”

Românii care îşi construiesc o viaţă nouă în Marea Britanie, motivele care îi determină pe aceştia să meargă acolo şi condiţiile în care trăiesc reprezintă subiectul unui amplu reportaj publicat marţi de Reuters. Atenţia jurnaliştilor britanici s-a oprit asupra româncei Adriana Berindei, din Abrud, cu două masterate, care lucrează ca femeie de serviciu în Londra.

Adriana Berindei, o româncă din Marea Britanie, şi-a pierdut răbdarea după ce a încercat a 16-a oară să obţină un post de titular la şcoala din Abrud, unde lucra ca suplinitor, se arată într-un reportaj Reuters, despre viaţa imigranţilor.

Ea a dat la o parte cele două licenţe universitare și cele două masterate în științe politice și istorie modernă și s-a mutat în Marea Britanie pentru a lucra mai întâi ca baby-sitter și apoi ca femeie de serviciu.

Deși ea trăiește cu prietenul ei, într-o casă aglomerată, cu alți imigranți, și a ezitat să le spună părinților ei că lucrează ca femeie de serviciu, Adriana Berindei spune că viața în Londra i-a oferit linişte spirituală. Ea intenționează să înceapă o mică afacere și visează să cumpere o casă cu partenerul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.