VIDEO Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP: Nu vreau sa am vecini romani

Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP, a acordat un interviu controversat postului de radio LBC, in care a afirmat ca nu vrea sa aiba vecini romani.

Farage a afirmat in interviu ca isi pastreaza pozitia afirmata in trecut, cand a spus ca ar fi ingrijorat daca langa el s-ar muta romani.


„Am fost intrebat daca as fi ingrijorat daca un grup de romani s-ar muta langa mine. Daca ai locui in Londra, cred ca ai fi”, a spus el in interviul realizat de James O’Brien, scrie International Business Times UK.

Farage s-a aparat apoi spunand ca nu vrea sa „demonizeze” pe nimeni: „Eu nu demonizez pe nimeni. Demonizez o clasa politica pentru ca a permis ca aceste lucruri sa se intample”.

Cand O’Brien l-a intrebat care ar fi diferenta ca in casa de langa el sa se mute romani fata de niste germani, intrucat sotia lui Farage este nemtoaica, el a raspuns: „Stiti diferenta”.

In continuare, O’Brien l-a intrebat pe Farage si cum comenteaza declaratiile sale anterioare cu privire la faptul ca nu ii place sa auda vorbindu-se doar in limbi straine in trenurile din Londra, avand in vedere ca propria lui sotie vorbeste in germana la telefon.

„Nu cred ca vorbeste in tren. Aceasta este ideea”, a raspuns Farage.

Directorul de comunicare al UKIP, Patrick O’Flynn, fost editorialist al Daily Express, a intrerupt interviul atunci cand subiectul s-a indreptat catre fondurile cerute de la Bruxelles ca europarlamentar. Farage a ignorat interventia acestuia si, potrivit angajatilor LBC, O’Flynn a fost fortat fizic sa iasa afara din studio.

VIDEO Nigel Farage, liderul partidului britanic extremist UKIP: Nu vreau sa am vecini romani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.