Au plecat in vacanta, iar casa le-a fost ocupata de un grup de romani

O familie britanică din Londra s-a mutat din casa în care locuia, pentru a o renova. După sărbătorile de iarnă, britanicii au descoperit că un grup de români s-a instalat în locuinţa lor.

Aceasta este povestea familiei Mosedale din Londra, care se mutase temporar din casa ei situată în suburbia Tottenham, din Londra, în iulie 2007.

Britanicii au închiriat o altă proprietate, dar au vizitat periodic locuinţa în valoare de 285.000 de lire sterline, pentru a vedea progresele renovării.

Românii susţin că au plătit pentru a locui în casa familiei britanice

Însă, pe 3 ianuarie, întorşi din Essex unde au petrecut sărbătorile de iarnă, soţii Mosedale împreună cu cei trei copii au avut surpriza neplăcută de a constata că mai multe persoane străine se instalaseră în casa lor din cartierul Tottenham. Acestea au mobilat casa şi au schimbat şi încuietorile.

"Am chemat poliţia imediat ce am aflat, însă un ofiţer de poliţie mi-a zis că sunt rasist atunci când am întrebat dacă sunt români şi dacă au dreptul legal de a sta în Marea Britanie", se declarat Julian Mosedale, citat de cotidianul "Daily Mail".

Situaţia familiei Mosedale este cu atât mai complicată, cu cât românii au declarat autorităţilor că au plătit pentru a locui acolo, prezentând şi un contract de închiriere al casei.

…..

Au plecat in vacanta, iar casa le-a fost ocupata de un grup de romani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.