Autoturism semnalat furat din Marea Britanie, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Volkswagen Caddy, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul din R. Moldova B. G., în vârstă de 24 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Volkswagen, model Caddy, înmatriculat în Marea Britanie.

”Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, şi au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie, la data de 2 martie. Cu privire la aspectele constatate, B.G. a declarat că autoturismul aparţine unui prieten, iar el doar se ocupă de transportul acestuia în R. Moldova. Bărbatul a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că maşina în cauză ar fi furată sau implicată în vreun litigiu”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

mai mult la  realitateadevaslui.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.