Avertisment pentru imigranţii polonezi în Marea Britanie: Pot fi jefuiţi sau chiar incendiaţi de către infractori – VIDEO


Un videoclip care avertizează imigranţii polonezi care ajung în Marea Britanie despre riscurile la care se expun a fost realizat cu fonduri furnizate în colaborare de către Guvernele celor două ţări europene.

Videoclipul cu o durată de trei minute, la care care au colaborat cele două guverne, arată că imigranţii care ajung în Marea Britanie nepregătiţi pot fi jefuiţi, pot rămâne fără locuinţe sau pot fi chiar incendiaţi de către infractori, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile vor să avertizeze asupra consecinţelor pe care munca ilegală, dormitul la întâmplare sau violenţa de pe străzi le pot avea asupra imigranţilor polonezi.

Videoclipul arată imagini dramatice cu un imigrant polonez (un rol interpretat de un actor) care îşi pierde locul de muncă, este bătut şi incendiat în timp ce doarme pe stradă.

Sfaturile pentru polonezii care merg în Marea Britanie sunt "să fie bine pregătiţi", să aibă un loc de muncă garantat şi bani de rezervă

Avertisment pentru imigranţii polonezi în Marea Britanie: Pot fi jefuiţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.