:)) PROSTITUATĂ URÂTĂ, reclamată la POLIŢIE în Marea Britanie, la Midlands

Poliţia din Midlands a fost contactată de un bărbat care a spus că doreşte să "raporteze o femeie pentru încălcarea Actului Vânzării Bunurilor (n.r. – o lege din 1979 care dă dreptul consumatorilor de a sesiza autorităţile dacă produsele pe care vor să le cumpere nu îndeplinesc standardele promise)".

Potrivit autorităţilor, reclamantul susţinea că prostituata nu era atât de atrăgătoare pe cât susţinuse înainte de întâlnire.

Poliţiştii au răspuns printr-o scrisoare trimisă la adresa bărbatului, prin care îl avertizează pe acesta să nu mai irosească timpul autorităţilor.

"Cel care a sunat i-a povestit poliţistului care a preluat apelul de urgenţă că atunci când i-a spus prostituatei că nu arată atât de bine pe cât se aştepta, aceasta i-ar fi luat cheile de la maşină şi ar fi fugit câţiva metri înainte să i le arunce înapoi", a spus un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Citiţi mai mult: PROSTITUATĂ URÂTĂ, reclamată la POLIŢIE – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/prostituata-urata-reclamata-la-politie-1042518.html#ixzz2WBoFhgb3
EVZ.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.