Breaking news. ACCIDENT cu un microbuz cu români în Marea Britanie: Trei oameni răniţi grav după ce maşina s-a răsturnat pe o autostradă


Un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie, trei persoane fiind grav rănite în accident, relatează presa britanică.

Potrivit BBC, accidentul a avut loc miercuri dimineaţă în zona Old Basing, pe Autostrada M3, care face legătura între Londra şi oraşul Southampton (sud).

Şoferul microbuzul, în care se aflau nouă turişti români, a pierdut controlul asupra vehiculului după explozia unei anvelope. Microbuzul a pătruns pe contrasens rupând balustrada de siguranţă şi s-a răsturnat. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşină din cauza impactului.

În total, trei români sunt în stare critică, a comunicat poliţia din regiunea Hampshire. Celelalte şase persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni moderate. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul General din Southampton.

MAE: Echipă a Ambasadei de la Londra, în drum spre Southampton pentru a asista victimele accidentului

MAE confirmă că trei cetăţeni români au fost grav răniţi în accidentul produs pe autostrada M3 din Mare Britanie, adăugând că o echipă a Ambasadei României la Londra e în drum spre spitalul din Southampton pentru a le acorda acestora asistenţă.

ACCIDENT cu un microbuz cu români în Marea Britanie: Trei oameni răniţi grav după ce maşina s-a răsturnat pe o autostradă

 

UPDATE MAE confirmă că trei cetăţeni români au fost grav răniţi în accidentul produs pe autostrada M3 din Mare Britanie, adăugând că o echipă a Ambasadei României la Londra e în drum spre spitalul din Southampton pentru a le acorda acestora asistenţă, informează Mediafax.

"Misiunea diplomatică a României la Londra a informat Centrala Ministerului Afacerilor Externe cu privire la producerea, în cursul zilei de astăzi, 24 iulie 2013, ora locală 9:48 AM, a unui accident de circulaţie, în care au fost implicaţi 9 cetăţeni români, pe autostrada M3 între Londra şi Southampton, în zona Old Basing", precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Misiunea diplomatică a României este în legătură permanentă cu autorităţile din ţara de reşedinţă cu privire la acest accident şi urmăreşte în continuare situaţia în cauză, potrivit MAE.

Mai multe ambulanţe şi elicoptee s-au deplasat la locul accidentului. Traficul este blocat în zonă, iar şoferilor li se recomandă să evite acea porţiune de autostradă. 

 

ACCIDENT cu români în Marea Britanie. Trei persoane sunt grav

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.