Britanicii continuă campania împotriva imigranților. Panouri cu mesaje dure, pe străzile din Londra: „Ce-i destul, e destul”

"Sunt Robert V. un român de 37 de ani ce trăieşte şi munceşte legal în Londra. Totul a fost relativ bine până acum. Însă un eveniment aparent banal a deranjat brusc liniştea mea sufletească şi echilibrul meu psihologic. Mai exact, vineri, pe la 6 dimineaţa în timp ce mă deplasam pe jos spre locul de muncă observ doi muncitori ce lucrau de zor la montarea unei reclame pe un panou publicitar" ne-a scris cititorul.

Inventivitatea britanicilor pare să nu aibă limite. După declaraţiile politicienilor, panicaţi că un presupus val de  români va sufoca economia ţării de la anul, când restricţiile pe piaţa muncii vor fi ridicate, s-a ajuns la panouri cu mesaje împotriva imigranţilor, amplasate în plină stradă. Mesajele sunt parte a campaniei anti-imigrație dusă de naționaliștii britanici.

Noul tip de campanie dusă împotriva imigranţilor a fost adusă la cunoştinţa jurnaliştilor de la Evenimentul Zilei de către un român stabilit la Londra.

„Sunt Robert, un român de 37 de ani ce trăieşte şi munceşte legal în Londra. Totul a fost relativ bine până acum. Însă un eveniment aparent banal a deranjat brusc liniştea mea sufletească şi echilibrul meu psihologic. Mai exact, în timp ce mă deplasam spre locul de muncă , am observat doi muncitori ce lucrau la montarea unei reclame pe un panou publicitar. Mesajul  era următorul: "Închideţi uşa imigranţilor europeni! Ce-i destul e destul”,  a declarat Robert, un român stabilit în Marea Britanie.

Britanicii continuă campania împotriva imigranților. Panouri cu mesaje dure, pe străzile din Londra: „Ce-i destul, e destul”


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.