O româncă șochează Marea Britanie: A făcut videochat la locul de muncă, într-un supermarket aflat într-un sat din Hampshire (FOTO)

A BUSTY shop girl has been performing live webcam sex shows — behind the counter in a village newsagents.

Brazen brunette Catalina Afloarei, 25, strips for fans who pay to watch her on the internet.

The married mum has even performed a solo sex act while sitting behind the till.


O româncă de 25 de ani care lucrează ca vânzătoare într-un supermarket aflat într-un sat din Marea Britanie a fost surprinsă în timp ce făcea videochat chiar de la locul de muncă . Cătălina Afloarei se filma dezbrăcată printre rafturi, în timpul programului de muncă , ea lucrând ca şi casieră într-un supermarket din satul Greatham, situat în comitatul Hampshire, scrie The Sun.

Deși clienții ar fi putut să dea peste ea în timp ce făcea videochat în spatele tejghelei, românca n-a ezitat să se dezbrace pentru bărbații englezi, care plăteau bani grei s-o vadă în cele mai fierbinți ipostaze.

Mai mult, ea şi-a invitat şi sora geamănă, Sara Isvoran, să facă videochat, ca să câștige cât mai mulți bani.

Cătălina Afloarei obişnuia să se dezbrace în momentele în care magazinul era gol. De multe ori a lăsat magazinul în grija surorii ei, iar ea mai făcea un număr de striptease, în bucătăria magazinului, în fața laptopului adus de acasă.

Românca a câștigat chiar și 50 de lire în numai câteva minute din videochat, purtând o perucă.

Clienții încântați de tânăra dezinhibată au încercat să afle și unde se află supermarketul erotic.

Un reporter britanic aflat sub acoperire a descoperit-o pe femeie, care la început a negat tot, însă, ulterior, a recunoscut că timp de o lună a făcut videochat la locul de muncă pentru a strânge bani cu care să îşi crească fiica.

Patronul magazinului nu a știut nimic despre cele petrecute în supermarket, pentru că românca ștergea de fiecare dată înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Cătălina Afloarei a lucrat în magazinul din satul britanic până în luna august 2012.

sursa :

http://www.b1.ro/stiri/externe/o-romanca-ocheaza-marea-britanie-a-facut-videochat-la-locul-de-munca-intr-un-supermarket-aflat-intr-un-sat-din-hampshire-foto-54287.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.