Bumberică a furat, a fost arestat şi condamnat în DOAR CÂTEVA ORE după ce a ajuns în Nordul Angliei

Operativitate incredibilă a sistemului judiciar britanic: românul Cristian Bumberică a fost arestat miercuri şi condamnat joi, la trei luni de închisoare, pentru furt – faptă pe care o comisese miercuri după amiaza, imediat după ce a ajuns în oraşul Shields, din Nordul Angliei.

Operativitatea a fost posibilă pentru că infracţiunea a fost comisă „în văzul tuturor”, astfel că Bumberică n-a avut încontro şi şi-a mărturisit păcatul.

Imediat după ce s-a dat jos din trenul care îl aducea dinspre Londra, Bumberică a căutat o sursă rapidă de cash. A crezut că a găsit-o în persoana unei pensionare de 74 de ani , care îşi purta neglijent poşeta pe umăr în timp ce examina rafturile unui magazin universal. Doar că bătrâna şi-a dat seama că este jefuită şi a strigat după ajutor, în timp ce conaţionalul nostru încerca să-şi ia tălpăşiţa. A fost ajuns din urmă şi imobilizat de personalul de securitate al magazinului, informează shieldsgazette.com

Prin intermediul unui interpret, Bumberică a declarat, în faţa judecătorului, că îi pare rău pentru fapta sa, că încerca să facă rost de bani  pentru mama şi copilul său din România, susţinând că intenţiona să caute ceva de lucru într-un restaurant sau ca zugrav şi decorator.

 

 

…..  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.