Românii, campionii furturilor din bancomate în Marea Britanie

Peste 90 la sută din furturile de la bancomatele din Marea Britanie sunt atribuite grupurilor infracţionale formate din români, afirmă oficiali de rang înalt din cadrul poliţiei britanice, afirmând că valoarea fraudelor este de 35 de milioane de lire (41 de milioane de euro), scrie „Daily Mail“.

Într-un telefon confiscat în cadrul anchetei privind o reţea specializată în clonare de carduri bancare, poliţia britanică a descoperit imagini cu un copil român care se juca cu bancnote de 20 de lire sterline.

Conform şefului departamentului de poliţie care se ocupă de acest caz, grupările specializate în furturi din bancomate, formate în principal din români, au sustras 35 de milioane de lire (41 de milioane de euro) de la clienţi britanici în cursul anului trecut.

Potrivit detectivilor britanici, aproape toţi infractorii specializaţi în furturi din bancomate au legături cu oraşul Bacău.

"Majoritatea românilor arestaţi în ultimele 12 luni sunt din Bacău sau au legături cu această zonă din România", a spus un oficial de rang înalt din cadrul poliţiei britanice.

…. Românii, campionii furturilor din bancomate în Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.