Cele mai SCUMPE cabane de plajă din Marea Britanie vor fi scoase la vânzare. Ce dotări au casele formate dintr-o singură cameră

Câteva construcţii de mici dimensiuni, cu lăţimi de doar 1,82 metri şi lungimi de şapte metri, urmează să devină cele mai scumpe cabane de plajă din Marea Britanie, fiind scoase la vânzare în oraşul Shaldon.

Deşi au o singură cameră, aceste construcţii din lemn, care vor fi scoase la vânzare contra sumei de 245.000 de lire sterline (302.710 euro), sunt înzestrate cu sisteme de încălzire prin pardoseală, sală de baie din marmură, ferestre electrice care se închid automat atunci când începe să plouă, dar şi internet wireless, relatează dailymail.co.uk.

Cinci astfel de cabane de plajă cochete, care includ şi o mică bucătărie, sisteme TV şi DVD, dormitor la mezanin şi o curte mică în partea din spate, sunt amplasate în Shaldon, un sat portuar cu potenţial turistic din regiunea South Davon din Marea Britanie.

Actualul record de preţ pentru o cabană de plajă similară este de 170.000 de lire sterline (210.000 euro), stabilit de o căsuţă amenajată în comitatul Dorset, în urmă cu cinci luni.

Cele mai SCUMPE cabane de plajă din Marea Britanie vor fi scoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.