Cum fura rromii romanii in Marea Britanie

Cum fura rromii romani in Marea Britanie: bagand bijuterii sub fusta (Video)

O femeie de etnie rroma din Romania a fost surprinsa, de camerele de luat vederi ale unui magazin de bijuterii din Leicester, Marea Britanie, ascunzandu-si sub fusta produse de lux expuse in magazin.

Saina Sava, mama a patru copii, facea parte dintr-o banda de hoti din magazine, iar imaginile au fost postate de Daily Mail.

Femeia a fost filmata de camerele de supraveghere in timp ce fura bratari si le ascundea in fusta. Prejudiciul total se ridica la peste 62.000 de euro.

Romanca a fost insotita in magazinul de bijuterii de alte doua femei, care i-au distras atentia vanzatoarei, in timp ce Sava comitea infractiunea.

La un moment dat, se poate observa cum Saina Sava ia o intreaga tava cu bijuterii si varsa continutul in buzunarul din fusta.

In plus, una dintre cele doua complice isi desface basmaua, pentru a o ascunde mai bine, de camerele de luat vederi, pe femeia care fura de pe rafturi.

Saina Sava (38 de ani) si Sedra Niculescu (28), doua dintre cele trei hoate, au fost arestate si condamnate, la sfarsitul saptamanii trecute, la 16 ani de inchisoare. A treia femeie filmata nu a fost inca identificata.

mai mult

2 COMENTARII

 1. Procurori englezi au gresit in privinta sentintei dindu-le rroamelor NUMAI 16 ANI DE INCHISOARE CUM SE FACE CALCULUL SENTINTEI !
  PREJUDICIUL = 62000 EURO
  SENTINTA = 62 ANI
  INFRACTORI =3
  62/3=20 si 8 luni
  Daca erau in Romania scapau doar cu 8 luni cu suspendare ,de aia iubesc Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.