Dacia lansează în Marea Britanie Duster Black Edition


Cei de la Dacia ne-au obişnuit ca pe final de carieră ori în pragul unui facelift să lanseze ediţii speciale ale modelelor sale. Astfel, la Festivalul Vitezei de la Goodwood din luna iulie, constructorul Dacia a lansat pentru piaţa britanică versiunea SUV-ului Duster Black Edition.

Modificările de ordin estetic ale acestui Duster cu volan pe dreapta includ o vopsea metalizată specială închisă, un sistem de armare pe plafon de care sunt ataşate două proiectoare circulare, jante din aliaj pe 18 ţoli cu finisaj negru iar interiorul adăposteşte dotări de top precum un sistem audio marca Kenwood, navigaţie GPS Garmin cu ecran de 6 inci, conectivitate Bluetooth cu telefoanele mobile, conectivitate cu iPod-urile. Sub capotă, Dusterul Black Edition ce costă 17.570 de lire sterline beneficiază de aportul unui dCi de 1.5 litri cu 110 CP şi 230 Nm.

Fabricantul cu rădăcini româneşti are programată la Salonul Frankfurt International Motor Show 2013 (10 septembrie- 22 septembrie) lansarea versiunii restilizate a lui Duster, faceliftul tot-terenului autohton având rolul de a alinia din punct de vedere estetic look-ul SUV-ului la noua imagine de marcă Dacia, dar va aduce şi noi echipamente de confort, gadgeturi şi materiale revizuite la interior.

Dacia lansează în Marea Britanie Duster Black Edition

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.