Dacia se va lansa în Marea Britanie în iunie. Vezi cum se poate …


Renault va lansa marca Dacia în Marea Britanie în două luni, iar britanicii vor putea precomanda online modelul Duster începând cu 28 iunie, cu un avans de 100 de lire sterline, potrivit portalului AutoExpress.

Britanicii îşi vor putea "construi" maşina cu ajutorul unei aplicaţii care permite configurarea autovehiculului pe site-ul www.dacia.co.uk, înainte de a selecta un dealer pentru a aranja livrarea în ianuarie 2013.

Duster, primul autovehicul ieftin ce va fi introdus de Renault pe piaţa britanică, va costa începând de la 9.995 lire sterline (peste 12.200 euro), în timp ce versiunile 4×4 vor costa 12.500 lire sterline (peste 15.000 euro). Preţurile recomandate de producător vor fi garantate pe toată perioada în care se poate precomanda Duster, iunie-decembrie.

Alte modele pregătite pentru piaţa britanică includ Sandero şi Lodgy MPV.

Toate aceste modele folosesc componente Renault, însă costă mult mai puţin decât autovehiculele obişnuite ale Renault, scrie AutoExpress.

Potrivit Dacia, "mai multe mii" de posibili cumpărători s-au înscris deja pe site-ul companiei din Marea Britanie pentru a fi informaţi.

Automobile Dacia a vândut anul trecut 343.233 de automobile pe piaţa globală, nivel apropiat de cel din 2010. Cel mai bine vândut model a fost SUV-ul Duster, cu 161.200 unităţi livrate, urmat de Logan, cu peste 95.000 de unităţi, şi Sandero, cu mai mult de 86.000 maşini vândute. Din totalul unităţilor livrate anul trecut, 30.867 de automobile au fost vândute în România.

…  

Dacia se va lansa în Marea Britanie în iunie. Vezi cum se poate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.