Dan Diaconescu spune că are licenţă de transmise din Marea Britanie. „OTV va emite dintr-un moment într-altul”


"Practic, semnalul va pleca de la Londra. Licenţele din aceste ţări sunt ieftine. Ciocoii din aceste ţări nu le pot închide sau amenda", a adăugat el.

Dan Diaconescu, patronul OTV, afirmă că a cumpărat două televiziuni din străinătate şi o licenţă de transmisie din Marea Britanie, iar postul închis de CNA ar putea emite "dintr-un moment într-altul".

"Am cumparat o televiziune din Italia şi una din Spania şi o licenţă de transmisie în Marea Britanie", a declarat Dan Diaconescu la B1 TV, adăugând că în Regatul Unit a găsit un provider de internet mult mai ieftin decât în România.

Întrebat de când va relua emisia OTV, Dan Diaconescu a răspuns: "Dintr-un moment într-altul. Atunci când se aşteaptă mai puţin ciocoii şi când vor dori românii".

Realizatorul tv susţine că se aşteaptă să fie sabotat de firmele de cablu din România, precizând că va emite dintr-un teritoriu internaţional. "Practic, semnalul va pleca de la Londra. Licenţele din aceste ţări sunt ieftine. Ciocoii din aceste ţări nu le pot închide sau amenda", a adăugat el.

mai mult :  

Dan Diaconescu spune că are licenţă de transmise din Marea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.