David Lidington, ministrul de stat britanic pentru Europa: Marea Britanie va deschide piata muncii pentru romani si bulgari in 2014

Este o prevedere oficiala si nu vrem sa procedam altfel"Marea Britanie va deschide piata muncii pentru romani si bulgari in 2014. Este o prevedere oficiala si nu vrem sa procedam altfel", a declarat marti ministrul de stat britanic pentru Europa, David Lidington. Aflat la Bucuresti, in cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Marii Britanii si Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), Lidington a afirmat: "recunoastem impactul pozitiv al libertatii pe piata muncii si recunoastem si apreciem munca depusa de romani in Marea Britanie". 

"Nu vor fi discriminari pe teme de originie in Uniunea Europeana", a continuat oficialul britanic, precizand ca "traim intr-o lume care se schimba foarte rapid, trebuie sa fim flexibili si realisti, iar parteneriatul Marii Britanii cu Romania ramane important". "Parteneriatul Estic este un asset pentru intreaga Uniune Europeana si vom lucra impreuna cu Romania in aceasta directie", a afirmat David Lidington.
… 

David Lidington, ministrul de stat britanic pentru Europa: Marea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.