Drepturile studenților români în Marea Britanie, încălcate. MAE a sesizat Comisia Europeană

Ministerul român al Afacerilor Externe a sesizat, ieri, Comisia Europeană cu privire la modul în care a fost pusă în aplicare, în Marea Britanie, măsura de suspendare a unei anumite categorii de împrumuturi acordate de guvernul britanic studenţilor europeni înscrişi în unităţi de învăţământ superior din această ţară.

MAE român a trimis o scrisoare comisarilor europeni pentru Justiţie, drepturi fundamentale și cetățenie, Viviane Reding şi celui pentru educație, cultură, multilingvism și tineret, Androulla Vassiliou,potrivit unui comunicat al ministerului remis EVZ.

Autoritățile române solicită Comisiei Europene, „în calitatea sa de gardian al Tratatelor”, clarificări cu privire la conformitatea acestei măsuri cu acquis-ul comunitar.

Citiţi mai mult: Drepturile studenților români în Marea Britanie, încălcate. MAE a sesizat Comisia Europeană – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/drepturile-studentilor-romani-in-marea-britanie-incalcate-mae-a-sesizat-comisia-european-1080926.html#ixzz2sd5iVvvY
EVZ.ro

Drepturile Studenților Români În Marea Britanie, Încălcate. Mae A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.