Florin Piersic Jr vine în premieră la Londra cu un one man show extraordinar!

Poveşti spuse-n româneşte, seria de spectacole de teatru care i-a adus la Londra în 2014 pe Horaţiu Mălăele, Vlad Zamfirescu și Florin Piersic, continuă în anul 2015. Pe 25 ianuarie, de la ora 17:00, Florin Piersic Jr va deschide la Leicester Square Theatre noua stagiune cu one-man-show-ul Freak Show, un spectacol scris, regizat și produs de talentatul actor.

_MG_2552

Freak Show este un spectacol dinamic în care Florin Piersic Jr interpretează 13 roluri diferite, trecerile de la un personaj la altul fiind rapide și întâmplându-se la vedere, pe scenă. Critica de specialitate a subliniat că „este uluitor să vezi un om, fie el și un actor atât de talentat, devenind la fiecare zece minute, altul” (Andrei Crăciun)

Miliardar de carton. Muncitor pe șantier. Bancher.

Pensionar. Producător de film. Profesor. Om al străzii.

Florin Piersic Jr este actor, regizor de teatru și film și scriitor român. Unul dintre cele mai importante momente ale carierei lui Florin Piersic Jr. a fost apariţia one-man-show-ului Sex Drugs Rock and Roll, un tur de forţă ce i-a adus Premiul pentru cel mai bun actor al anului 2002, la Gala UNITER. Pe marele ecran a jucat în producţii româneşti (Călătoria lui Gruber, Quod erat demonstrandum), dar şi internaţionale (Charlie Countryman, Youth without youth, Bibliotheque Pascal). De asemenea, a regizat filmele Eminescu versus Eminem (2005) și Killing Time (2012).

A publicat romanul Romantic Porno (2011) și compilația de povestiri intitulată Opere Cumplite. Volumul unu (2009) la editura Humanitas. La Londra, după spectacol, Florin Piersic Jr. va oferi autografe pe cele două volume în foaierul teatrului.

Claudia Cîrlig

Producător Povești spuse-n românește

Poveşti spuse-n româneşte | Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.