Juncker: Marea Britanie să înceteze discriminarea est-europenilor. Românii merg să muncească cinstit

Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigraţiei îi stigmatizează pe est-europeni, afirmă Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, criticând dur mentalitatea prin care toţi românii şi bulgarii sunt consideraţi infractori şi recomandând Londrei „autoflagelarea”.

Planurile premierului David Cameron a limitare a accesului imigranţilor la indemnizaţii sociale îi stigmatizează pe est-europenii care au mers să muncească legal în Marea Britanie, a spus Juncker.

Mai ales în Marea Britanie, care a pledat mereu pentru extinderea Uniunii Europene, trebuie să înceteze această discriminare a ţărilor doar pentru motivul că de obicei merge bine când sunt stigmatizaţi alţii. Uneori este potrivită autoflagelarea„, a spus Juncker, potrivit The Telegraph.

Mă opun în totalitate unui comportament prin care toţi polonezii, toţii românii, toţii bulgarii de pe piaţa muncii sunt trataţi ca şi cum ar avea mentalitatea de infractori. Aceşti oameni muncesc şi îşi câştigă salariile„, a subliniat preşedintele Comisiei Europene.

http://www.mediafax.ro/externe/juncker-marea-britanie-sa-inceteze-discriminarea-est-europenilor-romanii-merg-sa-munceasca-cinstit-13718382

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.