Locuri de munca pentru farmacisti si medici in Marea Britanie

Medicii, farmacistii si lucratorii suceveni in agricultura care nu au un loc de munca pot aplica pentru unul din cele 242 de locuri de munca vacante din Danemarca, Germania si Marea Britanie.

Astfel, in Danemarca sunt disponibile 200 de locuri pentru muncitori necalificati in agricultura, la recoltare de capsuni, zmeura, mazare, ceapa, dovleci, iar durata programului de lucru este de 30-37 ore saptamanal, sase zile pe saptamana, informeaza Monitorul de Suceava.

Aplicantii trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza la nivel mediu, experienta, varsta minima de 18 ani si capacitatea de a presta munca fizica grea in aer liber.

In unele ferme, lucratorilor li se solicita sa aduca de acasa cort, haine groase, ustensile de gatit. In altele, cazarea se face in rulote sau alte spatii acoperite.

Tot in Danemarca, in localitatile Broby, Arslev din regiunea Funen, in centrul Danemarcei mai sunt disponibile zece posturi de gradinari si ajutori de gradinari.

Aplicantii trebuie sa urmeze cursuri platite de guvernul danez: pentru gradinar -45 de saptamani de colegiu, pentru ajutor de gradinar -33 saptamani la colegiu. Angajatorul ofera ajutor la cazare sau ofera cazare contracost (intre 136-270 euro/luna). Durata contractului este de doi ani in cazul ajutorului de gradinar in sera si trei ani si opt luni pentru gradinar.
…..

Locuri de munca pentru farmacisti si medici in Marea Britanie

1 COMENTARIU

 1. Transport persoane international
  Va oferim servicii de transport international de persoane catre orice destinatie din Europa. Preturile sunt negociabile in functie de distanta parcursa.
  Parcul nostru auto este compus din microbuze cu capacitati de transport 9 locuri Toate modelele sunt noi, iar dotarile va vor satisface si cele mai exigente cerinte.
  Puteti inchiria un microbuz cu sofer pentru circuite turistice internationale.
  Preluari si predari colete din Romania si International
  Plecari din Piatra-Neamt (saptaminal)
  Bacau
  Roman
  Tg.Neamt
  Bicaz
  ITALIA
  AUSTRIA
  GERMANIA
  OLANDA
  BELGIA
  LUXEMBURG
  ANGLIA
  FRANTA
  ELVETIA
  Detalii.0040756898166
  roma.expres@gmail.com
  Londra.expres@gmail.com
  transport.persoane.neamt@gmail.com
  Rs.eurotransport@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.