Marea Britanie: Aproape 120.000 de euro pentru renovarea a două toalete pentru Camera Lorzilor


Parlamentul britanic va cheltui suma de 100.000 de lire (aproape 120.000 de euro) pentru a renova două toalete folosite de membrii Camerei Lorzilor şi de invitaţii lor, potrivit unei cereri de ofertă, transmite AFP.Toaletele, care datează din 1937, "sunt într-o stare inacceptabilă ţinând cont de locul important în care se află şi ele oferă o imagine proastă Palatului Westminster" care găzduieşte Parlamentul, potrivit cererii de ofertă. "Este urgent să fie renovate pentru a fi demne de un sit clasat" de UNESCO, mai precizează documentul citat.

Costurile lucrărilor necesare pentru renovarea acestor toalete – un WC şi două pisoare pentru bărbaţi şi un WC pentru femei – sunt estimate între 90.000 şi 100.000 de lire.

Lucrările cuprind instalarea unei toalete pentru persoane cu handicap şi a unui WC suplimentar pentru femei, precum şi amplasarea de panouri din lemn de stejar. "Cu aceşti bani, o familie îşi poate construi o casă", a reacţionat Matthew Sinclair, de la organizaţia de apărare a contribuabililor,Taxpayers’ Alliance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.