Marea Britanie se pregătește de cea mai geroasă iarnă din ultimii 100 de ani


Meteorologii estimează că Marea Britanie s-ar putea confrunta cu cea mai friguroasă iarnă din ultimul secol, scrie Daily Mail.

Specialiștii în meteorologie spun că temperaturile din Marea Britanie ar putea coborî până la -20 de grade Celsius în luna decembrie. Dacă previziunile lor se vor confirma, Marea Britanie va avea parte de cea mai geroasă iarnă din ultimii 100 de ani. 

În ultimele zile, în Marea Britanie s-au înregistrat inundații și alunecări de teren de amploare. 

FOTOGRAFII DRAMATICE cu inundaţiile din Marea Britanie

Ploile torenţiale au adus probleme în vestul ţării, unde un om a murit duminică după ce maşina în care se afla a fost purtată de viitură într-un canal de scurgere.

De două zile plouă torenţial, iar viteza vântului a atins şi 140 de kilometri pe oră în anumite zone. Mii de case au rămas fără curent electric şi mai multe drumuri au fost blocate de trunchiuri de copaci smulşi din rădăcini.

Traficul feroviar a fost întrerupt ore bune între oraşele Taunton şi Exeter din Anglia după ce surparea unei coline a blocat şinele de cale ferată.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/marea-britanie-se-pregate-te-de-cea-mai-geroasa-iarna-din-ultimii-100-de-ani_1062093.html#ixzz2DX7x8uZ9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.