Marea Britanie: Un român sa sinucis după ce a fost externat de două ori în 24 de ore

Caz revoltător în Marea Britanie: Un român s-a sinucis după ce a fost externat de două ori în 24 de ore, din cauza faptului că nu vorbea bine engleză, iar medicii nu i-au putut stabili un diagnostic exact.

 SNN1906aa1---5321_1511570a

Costin Simion era foarte bolnav și suferea de halucinații, însă medicii nu și-au dat seama de gravitatea stării sale de sănătate din cauza faptului că bărbatul nu vorbea bine limba engleză, scrie stiridiaspora.com.

Românul avea vedenii și credea că este posedat de diavol, motiv pentru care a fost dus de urgență la spitalul Leicester Royal Infirmary. Medicii de la camera de gardă care l-au consultat i-au scris în fișă „risc crescut de suicid”.

Bărbatul a fost văzut de doi psihiatri, care însă nu s-au putut înțelege cu acesta din cauza dificultăților de exprimare. Costin Simion a fost externat de două ori în 24 de ore, iar în final și-a pus capăt zilelor.

Românul nu a primit nicio medicație de la spital, pentru a-și îmbunătății starea de sănătate, iar medicii au susținut în apărarea lor că nu au putut stabili un diagnostic exact din cauza faptului că bărbatul nu vorbea bine limba engleză, mai arată sursa citată.

…  Marea Britanie: Un român sa sinucis după ce a fost externat de două ori în 24 de ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.