Ministrul englez al Imigrației: Marea Britanie menține restricțiile de muncă pentru români și bulgari


Restricțiile de muncă pentru cetățenii români și bulgari se extind până la sfârșitul anului 2013, a anunțat miercuri, ministrul britanic al Imigrației, Damian Green.

Cetățenii români și bulgari care intenționează să muncească în Marea Britanie vor trebui, ca până acum, să obțină în prealabil un permis de muncă de la Agenția britanică pentru Frontieră (UK Border Agency), se arată într-un comunicat al Ambasadei UK în România.

“Prin menținerea restricțiilor dorim să ne asigurăm că migrația aduce beneficii Regatului Unit și nu are un impact negativ asupra pieței britanice a muncii. Guvernul reformează radical sistemul de imigrație, aa anunțat deja plafonul anula pentru vize de muncă și noi reguli stricte pentru studenți, astfel încât migrația netă să fie redusă de la sute de mii la zeci de mii”, a declarat Damian Green.

Ministrul britanic al Imigrației a adăugat că Guvernul va impune controale în ceea ce privește accesul la piața britanică a muncii pentru cetățenii tuturor eventualelor noi state membre ale Uniunii Europene.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.