O noua cursa aeriana Marea Britanie – Romania. Ryanair va va inaugura, începând din 30 martie 2014, zborurile pe ruta Stansted – Bucureşti

Ryanair va va inaugura, începând din 30 martie 2014, zborurile pe ruta Londra (Aeroportul Stansted) – Bucureşti (Aeroportul Henry Coandă).


"Din estimările noastre, numărul total de pasageri pentru ruta Londra-Bucureşti şi Dublin-Bucureşti, rută pe care am lansat-o săptămâna trecută, va fi de 160.000. Zborurile pe ruta Londra – Bucureşti vor fi zilnice, iar în cazul unei rezervări făcute mâine (vineri, n.r.), pentru 30 martie 2014, preţul unui bilet porneşte de la 26,99 euro, în care este inclus şi bagajul de mână. Pentru bagajul de cală se percep taxe separate. În funcţie de anumite promoţii, preţul poate scădea însă şi la 14,99 euro. În general, preţul mediu al unui bilet cu compania Ryanair este de 52 de euro”, a afirmat Maria Macken, manager de vânzări şi marketing Ryanair, potrivit Agerpres.

 Potrivit acesteia, pasagerii ideali pentru cursa Londra-Bucureşti sunt atât oamenii de afaceri, cât şi turiştii de week-end.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.