Om de afaceri roman ucis in Marea Britanie

Noi si lumea - Om de afaceri roman ucis in Marea BritanieUn om de afaceri roman a fost ucis, anul trecut, in Marea Britanie, dupa o serie de conflicte cu un barbat din fata unui club si apoi cu un prieten, insa martorii oculari nu pot identifica vinovatul, iar principalul suspect neaga uciderea barbatului, informeaza "This Is Surrey Today", citat de Mediafax.
Ovidiu Pop a fost ucis in urma unei lovituri puternice cu un obiect foarte dur, la primele ore ale diminetii de 17 august 2008.
Martor la scena crimei a fost un taximetrist, pe nume Hani Abadeer, care insa sustine ca nu l-a vazut clar pe atacator. Potrivit lui Abadeer, Pop era implicat intr-un conflict in strada cu un prieten de-al sau, dupa care un barbat a intervenit intre cei doi.

Taximetristul nu a mai fost atent, apoi, la scena, vazand numai cum Pop era lovit cu un obiect foarte dur de cineva din spatele lui. "El (Pop, n.r.) s-a intors si era cineva acolo care l-a lovit cu ceva. Nu am vazut cu ce l-a lovit, dar era ceva foarte dur sau din metal. Nu sunt suta la suta sigur ca era acelasi barbat (cu care se certa) dinainte", a spus Abadeer, in cadrul procesului. El a mai spus ca agresorul s-a urcat intr-o masina neagra si a demarat imediat dupa incident. Taximetristul a fost cel care a sunat la ambulanta. Totodata, principalul suspect si un prieten de-ai acestuia – martor ocular in proces – sustin ca Pop fusese la un club din Brighton in noaptea crimei, unde fusese vulgar si impertinent cu mai multa lume. Martorul ocular James Weekes, prieten de-ai acuzatului James Redmile-Gordon, a povestit cum Pop si amicul sau au avut un comportament nepotrivit fata de ei si de fetele cu care acestia erau. "Se legasera de noi si de fete. Vedeau ca una din fete nu se simtea bine. Erau pur si simplu enervanti. Ne tot cereau tigari si noi le tot spuneam ca nu le dam. (…) Pop era cel mai agresiv dintre cei doi", a relatat Weekes. Barbatul a adaugat ca, in momentul in care un prieten a venit sa-i ia cu masina din fata clubului pe ei si pe prietenele lor, Pop a incercat sa-i opreasca sa plece si a devenit agresiv.

 
El ar fi folosit un limbaj vulgar cu fetele, potrivit lui Weekes. Martorul sustine ca l-a impins din fata lor si ca, apoi, s-au urcat cu totii in masina. James Redmile-Gordon, in varsta de 29 de ani, a fost acuzat de uciderea lui Ovidiu Pop, in varsta de 28 de ani, insa acesta neaga toate acuzatiile. Audierile privind acest caz vor continua in saptamanile urmatoare. ….Om de afaceri roman ucis in Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.