Oportunitate pentru elevii de liceu sa invete in Marea Britanie


Organizatia Junior Achievement Romania impreuna cu Asociatia de scoli independente  Headmasters and Headmistress Conference ofera elevilor romani posibilitatea de a obtine burse de studiu pentru a efectua al treilea an de liceu in scoli din Marea Britanie. Vezi cand se fac inscrierile.

….“Prin participarea la program, elevii se familiarizeaza atat cu limba engleza, cat si cu sistemul ‘boarding school’, prin care tinerii locuiesc si studiaza impreuna. Bursele acopera taxa scolara anuala, cazarea si cheltuielile de masa”, se arata intr-un comunicat. Pentru a putea aplica la aceste burse, elevii interesati trebuie sa fie inscrisi intr-o forma de invatamant de nivel liceal, fiind in prezent in clasa a X-a, sa nu ocupe, la momentul inscrierii, un loc intr-o scoala din Marea Britanie, iar venitul parintilor (brut, combinat) pe anul 2011 sa nu depaseasca echivalentul in lei a 25.000 lire sterline. De asemenea, varsta elevului trebuie sa fie la 1 septembrie 2012 intre 16 ani si 17 ani si 6 luni. Inscrierile se fac in perioada 7 noiembrie – 7 decembrie 2011. Programul de burse HMC – Projects in Central and Eastern Europe se deruleaza in Romania din 2009.

Junior Achievement Romania, organizatie nonprofit, a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA si a Junior Achievement – Young Enterprise, Europe. In Romania, programele JA de tip learning by doing sunt urmate anual de peste 150.000 de elevi din peste 1.300 institutii de invatamant si se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu institutiile de invatamant si comunitatea de afaceri.

sursa :

Oportunitate pentru elevii de liceu sa invete in Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.