LOCURI DE MUNCĂ în ANGLIA: 8.000 de noi posturi scoase la concurs pentru ROMÂNI. TABLOIDELE britanice CONTINUĂ să facă CIRC


Firmele din Marea Britanie au plasat 8.000 de anunțuri publicitare în România pentru locuri de muncă precum taximetriști, angajați la hotel, asistente medicale și chiar doctori, scrie, azi, Daily Mail. Tabloidul continuă abordarea în ton isteric a presupusei ”invazii” care ”îngrozește” englezii.

Unele dintre anunțuri au atras deja mai mult de 500 de cereri din partea celor interesați. Majoritatea anunțurilor specifică doar că este nevoie de un nivel minim de înțelegere a limbii engleze. Altele spun că nu este nevoie de experiență anterioară.

Iar cluburile de noapte din centrul Londrei caută dansatoare de striptease, precizează sursa citată.

Anunțurile au fost publicate în limba română pe siteurile de joburi din România.

2 COMENTARII

  1. sal,sunt din braila si sunt zidar si as dori si eu un loc de munca afara mentionez ca am mai muncit in germania si spania in care am acte de spania ce apartine de constructii stiu zidarie tencuieli zugraveli gresi si pachet tel 0751468698 ms

  2. Este pacat pentru ei ca numai astfel de locuri de munca promoveaza cu miile. Daca ar scoate si joburi mai specializate in IT si asa mai departe Marea Britanie ar avea mult mai mult de castigat, in special ca foarte multi dintre programatori deja cunosc limba engleza, datorita experientei pe care o au cu companii din US sau chiar Anglia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.