„PACEA DE LA LONDRA” între România şi Diaspora. „Trebuie să rămânem uniţi împotriva unui sistem corupt care şi-a arătat adevărata faţă”

Dezamăgire, revoltă şi frustare. Asta au simţit miile de români plecaţi la muncă în străinătate, care nu au putut vota la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Au stat la cozi interminabile, în frig, în ploaie şi au sperat până în ultima secundă că vor putea intra în cabina de vot şi că vor putea alege noul preşedinte al României. Alegerile au trecut, însă românii din străinătate le transmit mesajul lor celor din ţară: „să rămânem uniţi”. După ce Curtea Constituţională l-a validat ca preşedinte, românii din diaspora au un mesaj şi pentru Klaus Iohannis. ”Aveţi grijă de români.

2014_11_10_ziarulromanesc2_rsz_crp

Ţineţi-vă de promisiunile pe care le-aţi făcut. Vă urăm succes. Să aveţi puterea şi harul ca să ţină piept unor evenimente ca cele care s-au întâmplat săptămâna trecută. Să nu uitaţi niciodată de diaspora. Şi noi suntem români şi să nu merităm să fim trataţi ca români la mâna a doua”.

mai mult la :  http://www.gandul.info/stiri/pacea-de-la-londra-intre-romania-si-diaspora-trebuie-sa-ramanem-uniti-impotriva-unui-sistem-corupt-care-si-a-aratat-adevarata-fata-13608207

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.