„Parintii mei nu stiu, sa nu trimiteti amenzile acasa”. Cine sunt romancele care isi vand trupul pe strazile din Londra

ROMANIA DIN REGATUL UNIT, EP. 8. Prostituatele din Romania au venit la Londra odata cu Olimpiada si de atunci numarul lor creste, sustin politistii de la Scotland Yard.

Campania „Romania din Regatul Unit” vorbeste, luni, despre fetele care se vand la colt de strada. Ofiterii de la Divizia Anti-Trafic identifica anual sute de romance, multe victime ale traficului de persoane. Britanicii vor sa schimbe legislatia ca sa ii poate acuza mai usor pe traficanti. Au cerut sa nu mai fie nevoie de declaratiile victimelor in fata instantei ca proxenetii sa fie cercetati.

Parintii mei nu stiu ca fac prostitutie la Londra si, cat timp nu imi trimiteti amenzi acolo, nu e nicio problema„. Asta spune una dintre tinerele romance identificate de politisti ca-si vinde serviciile cu ora, pe strazile Londrei.

Sustine ca sta la o prietena, intr-o garsoniera de la periferie, iar seara o duce cu masina ca sa racoleze clienti in centru. Povestea e aceeasi in cazul a mii de tinere care ies noaptea in intersectiile metropolei sau vin la program in bordelurile mascate din saune si saloane de masaj. O echipa a Stirilor PRO TV i-a insotit pe politisti intr-o razie de noapte.

mai mult la :  http://stirileprotv.ro/campanii/romania-din-regatul-unit/nu-vorbesc-boaba-de-engleza-si-le-e-teama-sa-nu-afle-familia-cu-ce-se-ocupa-romancele-care-isi-vand-trupul-in-marea-britanie.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.