PARLAMENTAR BRITANIC: Cu cât mai mulți ROMÂNI și bulgari vor sosi cu atât mai rapid vom IEȘI din UE


Parlamentarul conservator britanic Mark Reckless, unul dintre cei doi politicieni care i-au așteptat pe români și bulgari pe aeroportul Luton din Londra, în 1 ianuarie 2014, a scris, într-un editorial în Daily Mail, că rămâne sceptic în ceea ce privește imigrația din Europa de Est și consideră că ieșirea Marii Britanii din UE ar fi soluția la această problemă.

Victor Spirescu și Iulian Bărbat s-au numărat printre primii lucrători români care au sosit din Transilvania în Anglia, pentru a se bucura de eliminarea restricțiilor de pe piața muncii pentru români și bulgari, de la 1 ianuarie 2014.

„Am fost acolo împreună cu parlamentarul laburist Keith Vaz, în calitatea noastră de membri ai comisiei parlamentare pentru afaceri interne, care a investigat problema imigrației din România și Bulgaria”, a explicat el.

Citiţi mai mult: PARLAMENTAR BRITANIC: Cu cât mai mulți ROMÂNI și bulgari vor sosi cu atât mai rapid vom IEȘI din UE – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/parlamentar-britanic-cu-cat-mai-multi-romani-si-bulgari-vor-sosi-cu-atat-mai-rapid-vom-ie-1075312.html#ixzz2pYOKbLk8
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.