Patru români, condamnaţi la închisoare după ce au furat bani din şanţul de la intrarea în Turnul Londre

Patru români au fost condamnaţi în Marea Britanie după ce au furat 350 de lire sterline din banii aruncaţi de turişti în şanţul din faţa Porţii Trădătorilor, la intrarea în Turnul Londrei, aceştia fiind destinaţi Royal British Legion, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Traitors_Gate_AK00_3193677b

Cei patru români au sărit în şanţul din faţa Porţii Trădătorilor, prin care, de-a lungul istoriei, mulţi deţinuţi au intrat în castel şi nu au mai ieşit în viaţă.

Românii au sustras monede în valoare totală de 350 de lire sterline, aruncate de turişti şi au încercat să fugă, dar un martor ocular a strigat la ei şi a dat alarma. Hoţii au fost arestaţi la faţa locului sâmbătă, 31 ianuarie, şi inculpaţi pentru furt, anunţă Mediafax.

Cei patru români, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, au pledat „vinovat” pentru furt în faţa unui tribunal din Londra şi au fost condamnaţi la câte şase luni de închisoare cu suspendare şi plata taxei de 16 lire sterline.

Poliţia a returnat banii furaţi după ce acuzaţii şi-au recunoscut fapta.

Milioane de turişti vizitează anual cunoscuta poartă prin care deţinuţi precum Anne Boleyn, Sir Thomas More, Catherine Howard şi Lady Jane Grey au intrat în Turn. Mulţi vizitatori aruncă monede în şanţul din faţa turnului, acestea fiind donaţii către Royal British Legion

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Patru+romani+condamnati+la+inchisoare+dupa+ce+au+furat+bani+din+

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.