Paul Brummell: Relaţia dintre Marea Britanie și România este un adevărat parteneriat între prieteni

Noul ambasador al Marii Britanii, Paul Brummell, și-a prezentat, astăzi, scrisorile de acreditare la Palatul Cotroceni, prilej cu care a declarat că relația dintre Marea Britanie și România este un adevărat parteneriat între prieteni.

„Pot spune că relația dintre Marea Britanie și România este un adevărat parteneriat între prieteni: de la miile de studenți români care aleg să învețe în universități britanice renumite la numeroșii britanici implicați în activități de voluntariat pe întreg cuprinsul României și la cei care muncesc pentru a extinde legăturile comerciale și de investiții între economiile noastre în dezvoltare”, a afirmat ambasadorul Marii Britanii la București.

De asemenea, Paul Brummell s-a declarat încântat să încurajeze ca ambasador britanic în România dezvoltarea pe mai departe a parteneriatului dintre țările cele două țări.

„M-am simțit onorat să îl întâlnesc pe președintele Băsescu săptămâna aceasta, când dânsul va merge în Marea Britanie pentru summit-ul NATO, un eveniment cheie care va demonstra, o dată în plus, că avem viziuni similare și cooperăm îndeaproape în ceea ce privește chestiunile de securitate”, a adaugat Paul Brummell.

Mai multe pe Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.